Ga naar de inhoud
vrouw energieloos. futloos. vrouw moe.
covid en winter, bedankt!

Ik voel me zo futloos

tips voor meer energie
vrouw energieloos. futloos. vrouw moe.
covid en winter, bedankt!

Ik voel me zo futloos

tips voor meer energie
COVID en winter, bedankt!

Ik voel me zo futloos

tips voor meer energie

Covid en winter, bedankt!

Ben je ook zo moe? Je bent “mooi” niet de enige! Je hoort het steeds vaker. Men is op. Duizenden zitten in een depressie of burn-out op de bank. Moe gestreden. Gefrustreerd door dingen die niet gaan zoals ze “normaal” zouden gaan. Hopeloos gestemd doordat ze het licht niet meer zien, letterlijk en figuurlijk.

Als we kijken naar onze omstandigheden, dan is het niet zo gek dat we er letterlijk gek van worden. De continue verandering, en het inspelen daarop, vraagt veel van ons. Weinig om naar uit te kijken. En als je dan tóch iets gepland hebt staan: één niesbui en al je mooie plannen verdwijnen weer als sneeuw voor de zon, want je staat alweer bij de Apotheek of GGD voor een test. Of je doet geen test,  maar sluit jezelf uit voorzorg op, of gaat toch naar buiten, met schuldgevoel. Hoe dan ook, écht tof kunnen we deze Covid- en wintertijd niet noemen, als we ons focussen op de omstandigheden.

Negatieve omstandigheden

We kunnen onze omstandigheden maar tot op zekere hoogte beïnvloeden. Dat is geen gemakkelijke wetenschap, als je bent opgegroeid met het geloof van een wereld waarin alles ‘maakbaar’ en ‘the-sky-is-the-limit’ is. Dan is het vandaag de dag toch echt thuiskomen van een koude kermis. Alles waarvoor je zo hard had gewerkt, blijkt zo eenvoudig als een zeepbel uiteen te kunnen klappen. Verworven zekerheden, blijken als een kaartenhuis in te storten. Niets is meer wat het lijkt, alles is anders. Deze ervaringen maken een mens vermoeid, soms zelfs hopeloos. En leiden in het ergste geval tot een depressie of een burn-out.

Dicht bij onszelf blijven

Het beste wat we dan kunnen doen, als de omstandigheden grillig zijn, is dichtbij onszelf blijven. En als je gelooft, ook zeker dichtbij God. Want als er íets is dat we wél kunnen veranderen, dan is het onszelf, of de manier waarop we tegen zaken aankijken. Daar bevindt zich de zogenoemde ‘locus of control’ (een psychologische term die verwijst naar de mate waarin we het gevoel hebben dat wat ons overkomt, onze eigen verantwoordelijkheid is). We mogen voor het verkrijgen van meer energie en blijdschap dus gaan kijken naar dingen waar we wél invloed op hebben. En dat is stap 1: op onszelf.

Weinig energie

Ervaar je de laatste tijd:

– weinig energie

– frustratie

– persoonlijke disbalans?

Dan kan ik je m’n nieuwste, super waardevolle & persoonlijke sessie ‘rust & focus’ van harte aanbevelen.

Sessie rust & focus voor meer energie

Tijdens de persoonlijke online sessie ‘rust & focus’ gaan we samen op zoek naar een stukje rust & focus in jouw huidige situatie, op basis van jouw kernwaarden. Jouw kernwaarden zijn als het ware je kompas voor het leven. Door die te leren (her)kennen, kun je sneller en beter de juiste keuzes maken die jou energie geven. Het resultaat van de persoonlijke sessie is een lijst(je) met (eenvoudige) acties die direct leiden tot meer innerlijke rust en focus op dingen die jouw leven op dit moment écht waardevol maken.

Omdat sessie supernieuw is, kost íe tijdelijk maar 5 tientjes (i.p.v. €109).

Wil jij ook je kernwaarden en een stuk focus & rust ontdekken? Stuur een berichtje naar stella@stellazoektrust.nl en we plannen een moment. Zodat je straks weer gevuld met meer rust, focus en energie de uitdagingen van het leven beter aankan. 

Liefs,

Stella

P.S. Lees je dit, en ben je alleen op zoek naar wat eenvoudige tips? Dan heb ik hier een paar give-aways voor je: 
Check of je dagelijks vitamine D slikt, je voldoende overdag buiten komt, beweegt en slaapt. Want juist met dit soort ‘simpele’ tips kun je al een hoop energie winnen. 

NIEUWSBRIEF

CATEGORIEËN

Dit vind je misschien ook leuk:
Deel dit artikel:
Inspireer mij:

Ontvang maximaal één keer per week een mailtje met Inspiratie voor meer Rust, Zelfvertrouwen en Blijdschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verder lezen:

Stella heeft meer dan de helft van haar leven gespendeerd aan het zoeken naar RUST en doet dit nog iedere dag. Wat zij onderweg heeft geleerd, met vallen en opstaan, deelt ze met jou in haar openhartige blogs. 

Jou een leuke en nuttige leeservaring geven: met die intentie schrijf ik mijn blogs. Maar voor niets gaat de zon op; het onderhouden van deze website kost geld. In mijn blogs maak ik daarom regelmatig gebruik van affliate links, voor de promotie van artikelen of belevenissen. Als je via zo’n link iets koopt, krijg ik een kleine vergoeding en het kost jou niets. Zo kan ik jou wekelijks voorzien van nieuwe Inspiratie op het gebied van Rust, Zelfvertrouwen of Blijdschap. 

Jou een leuke en nuttige leeservaring geven: met die intentie schrijf ik mijn blogs. Maar voor niets gaat de zon op; het onderhouden van deze website kost geld. In mijn blogs maak ik daarom regelmatig gebruik van affiliate links, voor de promotie van artikelen of belevenissen. Als je via zo’n link iets koopt, krijg ik een kleine vergoeding en het kost jou niets. Zo kan ik jou wekelijks voorzien van nieuwe Inspiratie op het gebied van Rust, Zelfvertrouwen of Blijdschap. 

meer van dit?

Je ontvangt ca. 1 keer maand een mail met m’n nieuwste blog.