Ga naar de inhoud

zoek je hulp?

Contact

"voor als je een luisterend oor nodig hebt, van iemand die jou begrijpt"

Heb je een depressie, burn-out of zit je er tegenaan en ben je op zoek naar een luisterend oor? Dan ben ik er voor jou! Ik wil je graag, op basis van mijn ervaringen, advies geven (als je dat wilt). Of, als je gewoon eens lekker van je af wil praten, ben ik er.

Ik noem mijzelf geen coach of psycholoog (ik ga niet in je verleden zitten graven), maar ik kan jou wellicht helpen, door te delen wat ik heb geleerd vanuit eigen ervaring.  

Ik heb veel geworsteld met angsten, depressies (7), stress en burn-outklachten, maar ben er sterker uit gekomen. Wil je dat ook? Aarzel niet om contact op te nemen. 

luisterend oor bij angst, depressie, burn-out

Ja, ik wil contact

Wat je krijgt:

– 30 minuten lang een luisterend oor
– Iemand die je begrijpt, die weet hoe je je voelt
– Opluchting: een gesprek lucht op

Hoe het werkt: 

– Vul het contactformulier in of mail naar info@stellazoektrust.nl
– Geef aan wanneer jij kan. Ik kan meestal op: 
– Woensdagen van 12-14.30 uur
– Donderdagen 15-17 uur 
– Andere dagen in overleg

Wat het jou kost? € 37,50 incl. btw voor 30 minuten. Je betaalt aan het begin van het gesprek via een betaalverzoek. Stella zoekt Rust staat ingeschreven bij de KvK en behandelt jouw gegevens 100% vertrouwelijk. 

Contact:

Blogs
VOOR JOU

Blogs met liefde gemaakt 🖤

Dame die in spiegel kijkt. Niet tevreden met zichzelf.
Blijdschap

Het wordt ook nooit wat met mij! – Jouw beeld is niet God’s beeld

Al vroeg in je jeugd kan je dingen te horen krijgen, die je niet zou moeten horen. Dingen die jou in je eigenwaarde aantasten. En door dat beeld wat jij toen van jezelf hebt gecreëerd ben jij je leven gaan leiden…
Je kunt er vandaag voor kiezen om het verleden te laten rusten en jezelf te gaan zien zoals God jou ziet.

Mascha Mooy. Bye bye burnout.
Rust

Dit helpt wél bij een burn-out – Interview (deel II) met burn-out expert Mascha Mooy

“Mindfulness, wat nu veel wordt ingezet, is zeker weten níet geschikt om een burn-out mee op te lossen. (…) Ook yoga en etherische oliën worden vaak bij burn-out gebruikt. Ik zeg: Dit zijn prachtige gekleurde pleisters, maar ga eerst de wonden schoonmaken en plak dan de pleister.”

Wat werkt er dan wél bij een burn-out? Precies, dat lees je hier in het 2e deel van het interview met burn-out expert, Mascha Mooy.

Meer Blogs?

schrijf je in voor m'n nieuwsbriefje

Ik stuur je maximaal één keer per week een mailtje met Inspiratie voor meer Rust, Zelfvertrouwen en Blijdschap!

ik hou weer van het leven!

Stella heeft vanwege stress, onrust, onzekerheid en depressies meer dan de helft van haar leven gespendeerd aan het zoeken naar RUST, ZELFVERTROUWEN en BLIJDSCHAP. En zij doet dit nog iedere dag. Wat zij onderweg heeft geleerd – van psychologen, coaches en door vallen en opstaan – deelt ze met jou, in haar openhartige blogs. 

Stella is gelukkig getrouwd, moeder, woont aan de kust en is gek op schrijven, uit eten gaan, verre reizen maken en turnen. In haar vrije uurtjes zingt zij (niet heel mooi). 

Algemene voorwaarden

KVK 65548515

meer van dit?

Je ontvangt ca. 1 keer maand een mail met m’n nieuwste blog.